Krupukin Paistamisohjeet

Krupuk (lastut) on suosittu ruoka Indonesiassa. Ne tarjotaan lisukkeena tai välipalana. Indonesianmarket.fi verkkokaupassa on saatavilla paistetuna sekä raakana erilaisia lastuja:  katkarapulastu, kalalastu, valkosipulilastu, empinglastu ja maniokkilastu. Krupuk on paras syödä heti kun ne ovat tuoreita. Krupukin paistaminen on helppoa. Sinäkin voit paistaa itse kotona, näin paistat krupukia.

krupuk watermark  

Ainesosat:

Raaka krupuk

Ruokaöljy

Ohjeet:

1. Kaada runsaasti ruokaoljyä wokkipannuun tai kattilaan.

2. Kuumena, odota kunnes öljy on tarpeeksi kuumaa.

3. Laita lastut yksitellen pannuun (sen pitää tulla heti pulleaksi, jos ei, öljy ei ole vielä tarpeeksi kuumaa).

4. Käännä, paina kevysti, ota pois siivilällä tai pihdillä ja laita talouspaperin päälle jossa ylimääräinen rasva imeytyy siihen.

5. Valmis tarjoiltavaksi.

Kirjoittaja: Juwati Alho

Muut reseptit >>>